Sunday, 4 January 2009

*hi bloggerspot*

blogspot ini seperti telah mencabar kesabaran. xpe2. saba je la..haih...

terasa macam nak delete sangat ini blog

terfikir. ada manfaat kah ini blog?

kalau tiada. selamat tinggal.

kalau ada, incik blog. saya bagi awak masa untuk behave. kalau tak saya delete.

6 komen disini:

donutcokelat said...

awatnya ni cik yana???
ada apa ngn encik blogspot?
haih..
cam ley buat tajuk muvie nie~

nurul amalina said...

mane hilangnya gadjet2 kamu yang begitu banyak sampai menutup page? dan juga chatbox. hoho. pakcik blogspot ini mencurigakan.

Nini Marini said...

haih..
pelik2..
tapi liyana,jgn la tutup blog awak.
saya suka baca.
jgn tutup tau,teruskan menulis,walau di tempat lain.
=)

nisa' said...

yana.. aku nak pi bandung sgt tau.. but uang nya ngak ada... aku xde cdt card cm ika... hehe.. jeles seyh... kalo aku pi gk.. mmg xleh blnje lansung la kt sane. mkn pon xleh.. huhu.. bile blk mlysia

mieza said...

yana garang

aku ade bnd nak ckp ngn ko. tp ko xon9.. chatspace pon dh xde.

MaTPa said...

zzzzzzzzz...
emo nyer...
sabar2...