Wednesday, 6 May 2009

promosi


klik lah gambar atas itu. sengaja promosi. blog ini semakin lama semakin kurang manfaatnya. ya, saya sedar itu. maaf. klik sajalah gambar di atas itu. semoga bermanfaat! :)

nak tulis banyak kat sini
nak cerita banyak kat sini
tapi tak boleh.
bukan malas
bukan tak ada idea
tapi terpaksa berkejar masa dan kesibukan dunia
melayan kerenah manusia yang tidak pernah puas
mahu semua sempurna
terlupa yang mana ada benda sempurna di dunia ini

liyana: tapi nampak sangat kut macam sengaja nak buli
puding: dah2..jangan ingat lagi..
liyana: tapi..
puding: dah2..buat je kerja kamu..

okay, tak pelah. nasihat puding :
  • berbaik sangka
  • jangan banyak komplen
  • jangan buat bising
  • jangan malas
  • bersabar
  • bertenang
  • buat kerja ok?

layan je lah..

pesanan kepada 'orang-orang'. berhentilah membuli anak orang yang sebatang kara di sini. [tetiba air mata bergenang..mak, yana rasa nak balik sangat-sangat]
teringat ayat [2:286] ayat kegemaran. be strong! hiyark2!!

p/s: gambar itu di google. bukan masak dan snap sendiri. eheh.. :)

p/s2: blupblupblup [bahasa rahsia mengelakkan diri dari merungut dengan berjuta2 perkataan]

p/s3: ehh birthday "life is like a dream 4th july"..ha ha happy belated birthday! dah setahun rupanya kamu. lawak bila baca post2 lama. childish gila. eleh sekarang macam matang sangat kamu tu!

12 komen disini:

BaLQis said...

aku pon homesick..waaaaaaaa

donutcokelat said...

huhu~happy belated birthday

puding caramel said...

BaLQis: aku call mak aku tadi. sedey sangat a..nk balik wei serius..

puding caramel said...

donutcokelat: thanks...hakhak~

nooreena said...

Happy belated birthday dear :) Akak hadiahkan kisses + hugs di sini ye.. \(^_^)/

nooreena said...

Happy belated birthday dear :) Akak hadiahkan kisses + hugs di sini ye.. \(^_^)/

nooreena said...

Ala.. delete tau komen kat atas tu. Wireless sini agak kebengongan! Huhu.

puding caramel said...

kak noreena: yay! tq3..xpelah..nak biar aje..dapat dua kali kisses and hugs yippeee~~ :) :)

duha said...

jangan ah homesick2..nnt duha homesick sape nk tanggung??

huhu~

puding caramel said...

aaa duha homesick? lariii~~~

xpelah..kite same2 homesick same2 aa cari bnde hilangkan homesick..

jum a pegi pesta buku jmaat ni. ^^

DAMAI said...

salam sayang buat puding ^^

janganlah sedih2 sayang...sekali sekala berjauhan dengan family baru kenal erti rindu hihihihi belajar rajin2 ^^

~*puding caramel*~ said...

wsalam sayang buat kak damai :)

saya selalu berfikir begitu juga..kalau selalu bersama tak ada rasa rindu pula nanti..

aaa walau apa pun, rindu buat rasa nak nangis. :,(