Tuesday, 16 June 2009

ini bukan sake

Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik,
mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.

ada kedai makan baru bukak. ada roti canai dan nasi lemak. ROTI CANAI dan NASI LEMAK!!!
orang malaysia yang buka. nama dia kedai favorit..ehh camni ke eja? entah la..sini orang suka manipulasi ejaan ikut semberono saja. geli hati juga kadang-kadang. pak cik sake yang suka memakai snowcap bersideburn seperti orang eskimo itu nampaknya sudah ada rival. kami dah jumpa kedai makan lain yang best nih.






hey hey..lagi sebulan eh bukan, 3 minggu eh bukan, 13 hari lagi NAK BALIK!!!!! yay! #$%^&*&^% kurang dari 2 mingguh eh (padahal beza sehari je ha ha) nad kata mak dah semakin kurus. kawan sekolah menengah kata KLCC dah kembar tiga...ahh..nampak sangat tipu. yan kata ayah makin garang..erk...mak kata tok tak suka maid baru dia..abang kata dia kena pergi BTN, hasif kata dia ada camera baru [kakna nak cop kamera lama], izzati kata dia nak pergi lawatan sambil belajar ke kilang coklat, kak suhana kata nak beli kereta baru. saya kata?

teh tarik satu!!!!!

8 komen disini:

BaLQisRiZa said...

teh tarik es satu!!
wahh..tu kdai fav aku aa skg ni..
gile dowh..
mmg aku hapy nk matiii.huhuhuhu

Anonymous said...

yayy..!! yna is coming home...!!

~*puding caramel*~ said...

best kan..tapi nasik lemak asyik abes je. tensen aku. makan roti je la..but ok gak nasi lemak tmbah lemak je..kiki~

~*puding caramel*~ said...

anonymus: yeah!! im happy jugak!! tp kena buang double chin dulu baru balik...ha ha

nurul amalina said...

budak sweater merah macam kenal. stalker gile yana tangkap gambar die?? watte! haha.

~*puding caramel*~ said...

nurul amalina: saya peminat setia die lah! ^_^

donutcokelat said...

cantik gile gamba yang amek guna camera phone saye.
hahahah
cacad sedikit. maaf

~*puding caramel*~ said...

donutcokelat: ehh terima kasih donut..kredit camera phone kamu..
eh perasan x pakcik roti canai tu macam muka pelakon watak antagonis