Thursday, 22 October 2009

gambar: kuah kacang seperti kuah spagetti

gambar untuk post kuah kacang seperti kuah spagetti

AJK air (tudung bercorak)









10 komen disini:

Suraya Sajoli said...

waaaaaaaaahhhhhhhhhhh...kuahh kacang!!!

lawa n besanye rumah.

HaWa DArLidA said...

besnyeeeee =)

~*puding caramel*~ said...

suraya: haha suke ke kuah kacang? ohh rumah 8 bilik 8 orang duduk. jai sempit juga.

~*puding caramel*~ said...

hawa: ape yg besnye haha

Anonymous said...

oooo..hina lg kuah kacang i.
xpe2,next year i buat lemak berkrim disukai ramai xde mushroom gedabak yg sebenarnya kacang yg berketul.
hahahha

hatim a.r said...

bestnya makanan...tak sangke weh ko pandai masak ngehngeh

~*puding caramel*~ said...

anon: tajuk je la. i x tulis pun pasal kuah kacang tu. tp sedap je. haha

~*puding caramel*~ said...

hatim: banyak tu sebab masak ramai2. OoOoOOooOOo aku dah insap. kena balaja juga wpon ak xpandai masak. at least klu mak mertua suro masak bfast..boleh la bantai nasi goreng dengan cendawan goreng rock and roll. haha.

tapi xle celen ko nye la.

nurul amalina said...

ajk air itu cumel saja. ini camera siapa ya?

~*puding caramel*~ said...

nurul amalina: ambil dari nazi sikit dan dari nor.

perasan saja ajk air