Thursday, 5 February 2009

terima kasih

ni post ucapan terima kasih
sebenarnya terima kasih saja belum cukup untuk membalas segalanya


terima kasih bagi tumpang rumah selama aku di jakarta. terima kasih sebab menjaga aku sepanjang di sana..tweet dan fina, terima kasih untuk dobi. takde gambar. gambar tweet ade. kang kalau post sini, bahaya. gambar tu hot sangat.hu~

saya dapat buku dan tudung dari fina. mekasih!!

kalian. aku tak sangka tetiba tersembul kek waktu makan malam itu. ya lah. hari itu aku pulang dari jakarta. rumah sunyi sepi. tiba-tiba dengan spagetthi. dah la ada kelas. sempat memasak lagi. serius aku sangat-sangat hargai. teha, tya dan kawan-kawan fatin nad pun ada. kredit untuk chef spagethi fatin fana.

ini mase mukhayyamini kat KL village after liqa' di tugu [tak ingat nama]

kalian. sebetulnya, aku sangka hari itu tiada siapa yang tahu. lagi-lagi aku terkujat tiba-tiba saja beramai-ramai di rumah dib selesai liqa' petang itu. aku sangka sudah tua-tua, hari jadi itu, biarlah diri sendiri bermuhasabah sendiri. dapat kek sedap pulak tu!! rugi pula rasa tak sempat tapau balik bandung.

ini kali pertama kali aku sertai liqa' di taman rekreasi. sungguh manis. berhujan pulak. akhirnya berkampung di KL village. mekasih ya semua.


terima kasih tak terhingga kepada dib dan izzati. berat rasa bahu ini memikul tanggungjawab yang sangat besar. rasa sangat tak layak menjadi seseorang yang kamu kamu tulis itu.

ini dib
dib, satu post pasal kamu pun tak habis. biarlah hati yang berkata. harap kau tabah dan happy selalu..

duha bella dan fatin zulaikha. thanks untuk brownies yang enak lagi bergaya itu. selamat bercuti.

apa pun. semoga Allah memberkati kalian semua.

ini eika kat jambatan cincin
dan kau. haha. berseorangan terbang dari KL ke Bandung. aku sungguh kagum. dulu time sekolah kau lah orang yang paling malas keluar kalau kami ajak keluar bersama. ohh kecuali kalau jusco taman maluri ada sale. sepanjang 5 hari kat sini. hari-hari keluar. best juga. balik, jangan lupa makan pil chi kit tech aun. pelbagai makanan kamu belasah. pisang ijo kegemaran aku pun kamu rasa. ahha..juga lumpiah basah. sekurang-kurangnya cuti aku terisi juga. housemate ku kata kamu ini adventurous. eika dah tere wo skang. nak tulis ape eika buat kat sini. tapi nanti mie z jeles. so tak jadi tulis.

ahha..eika. mekasih souvenir kangaroo comel itu.

terima kasih kepada mie z dan henen untuk kad yang comel lagi ayu. cute2~

*thanks for all the wishes*

-saya sayang kawan-kawan saya-


Sahabat Sejati - UNIC

4 komen disini:

nisa' said...

wahh.. eeqa nmpk kurus... hehe.. nak wish lg la epi besday kt ko... heh... kalo ko de kt cni myb kite leh clbrate same2.. so tgu ko blk ye.. celeb sume org nye besday same2... hehe

~*puding caramel*~ said...

baju itam tu..hehe..nak balik nak balik! lagi 5 bulan!!! mnghitung hari..

mieza said...

wow name aku ade mention! terharu...
btol tu eeqa pkai baju hitam! trick lame
ko mesti hepi dpt beli tiket balik nnt usd40. murah kan!
seronoknye ko dpt suprise bday party..........

~*puding caramel*~ said...

haha..haah..aku da mntak ayah aku book an..haha.mekasih miezaku!!

aku igt jugak ko wpun jauh..cewah..wallet ko bagi aku rs da reput weh..sayang nk guna..