Sunday, 23 August 2009

hambar



satu ramadhan..

sahur pertama. bangun jam 440 pagi. bangun macam kejutan elektrik sebab terkejut. harap-harap mak dah bangun. rupanya belum. dapur masih gelap. serius cuak. terus sepak terajang semua benda dengan tangkas. nasib baik dah merinade ayam siap-siap malam tadi.

semua terbangun lambat. 450 pagi mak turun. ahah. air dah buat. ayam tengah goreng. nasi pun. nasi goreng je. uish kira sempat sahur memang kilat habislah. tapi hasilnya. dapur macam kapal selam pecah.

berbuka pertama. nasi, lauk pauk. sardin roll resepi internet. miyan [nama manja terbaru yan] kata tak sesedap sardin roll wak leman punya. but okaylah. ha ha. boleh cuba lagi esok sampai lagi sedap dari wak leman punya. nasiblah. siapa suruh komen.

terawih pertama pula macam mana?

sekarang tak boleh nak online 29 jam sehari sebab hasif dengan miyan dengan miti [nama manja zati yang terbaru] ada di rumah. cuti sekolah lah katakan. ikut turn. serius adik beradik net freak. nasib baik abang tak ada.

semoga bertambahnya hari ramadhan ini seiring dengan pertambahan amal. eceyh.

mood: hambar tapi tenang.

p/s: gambar di atas adalah gambar pintu toilet

12 komen disini:

Nooreena said...

Suka la kat benda gantung2 tu. Gigi kan? =D

PS: Selamat berpuasa di 2 Ramadhan! Dan selamat berbuka juga. (^_^)

faridcool said...

ko memasak ngn sepak terajang ke yana? haha :p

donutcokelat said...

ding...aku lg hambar....xpose pose pon..semangat je sahur. hahahahah~walaupn aku kongsi2 net. tp okay je. aku ada hak mutlak. semua cm xkaco time aku on9. hahahaha

mieza said...

yana ko jgn curik2 mkn. pose btl2 wehhh

~*puding caramel*~ said...

noreena:kak reen! haha selamat untuk kamu juga,.. oh haah itu shape gigi ^___^

~*puding caramel*~ said...

faridcool: haah. tu style bila dah gelabah gila

~*puding caramel*~ said...

donutcokelat: ko share ngan orang besar kot. aku share ngan semua jenis peringkat umur. plus ngan yg dah addicted ngan game tenet..memang melekat kat kerusi ni ha.. if nk guna kena ade deal plak tu..adoi

saba dolat.. ko posa la ngumpat posa kacau orang posa ape2 tah lagi..tmbahkan lagi ibadah lain selain posa makan minum..eceyh

~*puding caramel*~ said...

mieza: ha ha ingat aku cam ko ke..curi2 makan kuih ondeh2

sya said...

hye..
nak tempah gigi pink tu ngan puding caramel satu..

~*puding caramel*~ said...

hehe dia ade musim..boleh je time musim die jual tu

"miyan" said...

oi!!
ske ati je bwat nme org!!!
sedap menggelar org memacam..
mi..yan!!
pebende nyer tuh!!
watte fish!!

puding caramel said...

miyan: cak pong cak pong!
singkatan miss izyan or mekyan. ..maybe ?