Thursday, 27 August 2009

subjek semester depan


subjek semester depan:

1) Infectious Oral Disease
2) Non-infectious Oral Disease
3) Nutrition
4) Research Methodology
5) Exa. (I think it's examination) of Stomatonagthic System
6) Health Management

lab pula,

1) Pedodontic Lab (I think thats what he meant)
2) Prosthodontic Lab
3) Radiology
4) Orthodontics
5) Conservative Dentistry

ini sanjit yang call pak furqon di jatinangor. thanks.

terkejut badak lah jugak. lab sampai 5. dulu ada 2 pun dah melepek. apa nak jadi, jadi lah. asalkan grad jadi pandai dan cekap. kalau ikut manja diri. tak dapat ah. T___T

hari ini ayah mengamuk dipagi hari. sebab makanan tak tutup dengan tudung saji kat dapur. hah siapa yang angkat food lepas sahur tadi? hasif..izyan? zati? kakak dia tak cek ke? TAK. kakak dia lepas basuh pinggan terus pergi solat. lepas itu tak masuk dapur langsung. lepas itu duduk depan komputer cek facebook. :P

kak suhana balik kampung. tak best ah.

p/s: masa usrah, ada cakap pasal seorang di RTM cakap masa bulan ramadhan ini orang sibuk tanya berbuka dengan apa. sahur dengan apa. di status-status facebook tapi tak tanya hari ini ibadah apa yang kita dah buat? semakin banyak dari semalam atau tak. HEH

hatim ada belog persendirian. eceyh. tahniah.

15 komen disini:

BaLQisRiZa said...

lah..belum penah 5 ke?
aku sem lps 5 lab..
penat wa ckp sama lu~

tgn cm nk tercabut je buat report n jurnal..wakakakakakka

nway, bl blk nangor?

~*puding caramel*~ said...

balik 5th sept ni. huhu~ aiyoo.. rasa macam dah lama sangat tak belaja. berkarat dah otak..

dolat said...

tapi kita xde report kan?
selamat2...

~tigris~* _* ^_^ said...

hihihhi..selamat belajar wlupun lambat lgi kot...dh lamer x bertandg ke blog ni....selamat menjalankan ibadah puasa..^_^

hatim a.r said...

ceh ade jugak terselit name aku kt bawah tu hehe bange bangge

nur_amalina said...

tak sempat nak jemput ko sebelum balik apa da ko ni yana sibuk memanjang, susah benor nak jumpe nye k r tak pe la len kali je la jumpe huhu k take care yer... doakan aku berjaye second year plak ^_^V

pencinta bahasa said...

salam kak..

good luck 4 the next semester..=D
anyway,akak selalu join usrah kat mane?

Anonymous said...

challenging ea? all the besh yana! :)

~*puding caramel*~ said...

dolat: haah..sibbaik xde report. setakat buku lab je la en

~*puding caramel*~ said...

tigris: hehe terima kasih azira :)

~*puding caramel*~ said...

hatim: kan dah kate nak promote blog ko tihihi...ade link tu...kasik kredit skit ceh haha

~*puding caramel*~ said...

nur_amalina: weh. tu la pasal..sebab tu aku terus call ko mase ak ond way pi kedah ri tu..sorry sangat..ade rezeki kite jmpe lagi hangout together2 lagi..xsmpat nk men badminton sesama...insyaALLAH ko boleh punye lah!

~*puding caramel*~ said...

pencinta bahasa: zati...wasalam. tQ~ oh usrah ikut tempat. cam yg blaja indonesia. balik mesia. buat usrah kat rumah sesapa. hehe

~*puding caramel*~ said...

anonymus: kinda. hehe hey thanks to u. for all. supportive email and all. rwally appreaciate it :-*

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

Jom.