Monday, 12 October 2009

candle in the wind

pagi ini bangun dengan perasaan yang sunyi, hambar, kurang kasih sayang. cuaca juga mendung semacam. sejuk pula dengan angin monsun tropika. apakah ini?

padahal to do list. tak ada satu pun yang bertick. hari ini ada lab pedodontic. untuk gigi kanak-kanak. bur untuk micromotor. 100 ribu!! benda sekecil macam pencungkil gigi itu pun harga seratus ribu. padanlah orang kata modal buka klinik gigi tinggi tak ada taranya.

okay nak pergi kelas dengan perasaan seperi mengakhiri hidup berseorangan.

2 komen disini:

nur_amalina said...

mmg mahal modal tuk gigi ni yana aku setuju sgt duk india ni pun bnyk dah abis duit tulk gigi2 ni huhu. erm perasaan mengakhiri hidup berseorangan?? oh adekah aku ketinggalan atau sekadar silap memahami?? XD

~*puding caramel*~ said...

haha saje je emo..emosi tak stabil haha

btw haah betulla tu. satu2 nstrmen dah berapa. micromotor pun dah seribu lebh yg biasa2 punya if yg korea punya berapa tah...haih..xmampu la sekang ni. but nk tak nak..kena juga sebab suma lab guna menda itu.

mulalah menabung dr sekarang utk hari muka.