Thursday, 14 August 2008

...

ini nisak


nisak yg tudung coklat
nisak selalu menolong aku ketika aku mengalami kekeliruan..walaupun kadang-kadang dia suka tipu kawan-kawan..tapi die sorang kawan yang suka menolong..bukan aku saja..malah teman-teman yang lain di kala kesusahan
nisak yg pakai baju biru tak biru cm ijo pon ade (adakah aku buta warna?)
nisak la yang arrangekan photo shoot kat KLCC ngan club photographer...dia ajak kami sempena reunion...xsangka..kenapa dia pilih kami...bukan kawan sekolah rendah ke..kawan tadika ke...takpon sedara mara...tapi kami...makasih nisak

nisak merupakan sorang yang mesra kepada kanak-kanak...nampak tak mereka cam mesra (walaupun kanak2 itu seperti muka terpaksa) selain tu...nisak juga sorang yang mesra alam..kalau xcaya..tanya mie z..selaku teman yang duk katil bawah katil nisak time kat hostel dulu...

time kat sekolah dulu nisak ni duduk sebelah ili...jadi mereka sangat rapat..
nisak juga satu-satunya kawan atau sahabatku yang memakai selipar ngan jeans time main futsal.. XD

nisa juga selalu bermalam kat rumah aku... :)

itu saja..sekian...

8 komen disini:

nisa' said...

yana... ko ni kan mmppromote aku ke ape.... huhuhu... aku plih korg sbb korg kwn plg best... 5 thn kot idup same.... n aku suke kwn ngn ko sbb aku slalu pi umah ko n aku sgt2 indu family ko.... segale pe yg aku wat kt umah ko sume aku igt lg tau... huhu.. segan alk tgk muke sdri kt cni... huhu

~*miss yana*~ said...

huehehhe...cepatnye ko leh figure ape ak wat...hahahahha

rindu dtgla cni weh....ko nih...

Anonymous said...

yana seorang yg penuh dgn masalah!!!blog yana sungguh BOSAN

~*miss yana*~ said...

eleh..bia a..sibuk la ko :p ak boring weh..ak nk kua...tp xbole..ape ak leh buat..

terase weh..ak kan bermasalah..

Fatin Surayya said...

knp ko wt post psl nisa' je weyh, aku pun nk juga, hahaha tp gmbr kt ko xbyk la kn?
ko kt sini ke indonesia yana? xpegi rumh haja ahmd esk?

~*miss yana*~ said...

ak kat msia..dunno yet..haja dtg uni aku gak..huhu..nnti die jadi junior aku..so kne panggil aku akak k..ahhahaha xde ah..kidding..ill c how a tomorow cmne..

AlexAlabasta said...

Ape yang ko cuber lakukan nie Cik blogger?! Kamu cuber mengembangkan nisa' ke? Die dah cukup kembang dah~!!!

Tidak!!! Tidak!!!

Haha, gurau2 jer...selamat berkembang, Nisa'~

~*miss yana*~ said...

xde niat nk kembangkan nisa'..ngehehe...just for fun...segan lak wat mnde ngarut..aiya~