Monday, 18 August 2008

Relevankah aku di hatimu -RADHA-


salam...
pernah bace cerita ni?best woo..aku baca ni pun dari pdf je..dua hari duk depan kombiuter..sakit sendi..(hyperbola..)

cerita dia best jugak..ade unsur-unsur lawak..tapi yang paling penting..penulis menerapkan juga unsur-unsur keagamaan..jalan cerita latar tempat dan latar masa pon ok..dari zaman sekolah sampai zaman kerja..cerita macam mana kehidupan di SBP lepas tu pasal cemana hidup di universiti ovc..macam real..i mean macam cite ni citer betul..macam penulis ni hadapi semua ini..(hyperbola lagi)

cuma time dah sampai klimaks tetiba ada pulak dia punya dugaan yang agak over bagi aku..but ape pon..best gak la...bagi pengajaran..

kalau sesiapa nak baca..bole la minta file pdf pada saya...erm..kalau nak beli boleh juga..kat kedai-kedai buku di malaysia..banyak juga..

Ikutilah kisah persahabatan antara Syah, Kaduk dan Ammar dari Taiping ke Tokyo yang berteraskan ketulusan bersandarkan hukum. Syah memang tidak pernah dewasa, namun ada sebab kenapa dia harus jadi dewasa!

Syah: gadis unik yang terperangkap dalam dunia angan-angannya
Kaduk: 'si rambut perang' yang budiman bekas ketua pelajar yang terbilang
Mar Iskandar: lelaki warak penambat hati sukar didekati

bila baca..teringat zaman aku dan kawan-kawan time kat sekolah dulu..ngehehe

8 komen disini:

nisa' said...

aku nak bc!! ko send la yg pdf tu.. hehe

~*miss yana*~ said...

okeh!

Ida said...

nak juga boleh?
ehee~

send kat idaz_0203@yahoo.com
thanks:)

-ida-

Anonymous said...

Salam ziarah.
buku nih macam menarik.
Boley hantarkan pdf file ke email?

kiddy_87@hotmail.com

jzkk. =)

jiha said...

dah bace dah.bes gile!siap beli lg satu buat koleksi

agent_sesat said...

smua org ckp best.. :) nak baca yg pdf dulu bleh tak..sblm pergi merembat kat popular...

:) emel kat cni..

june_jdin@yahoo.com

tq...

MimiEy Potter said...

Hye..pdf still ada tak?

MimiEy Potter said...

Hye..pdf still ada tak?