Monday, 29 June 2009

ching!


hola!
pewit! dah sampai malaysia. flight delay 3 kali!! sungguh menguji kesabaranlah. pakai mask dan buat-buat tak kenal pada abang dan ayah yang tengah menuggu. saja. nak tengok. kenal tak. sekali mereka terus meluru kearah diri. ehh cemana boleh kenal? oh gaya yang paling pelik sekali tu senang je nak kenal. ciskek abang! $%^&*&^%$% ha ha

apa pun semoga segalanya dipermudahkan, semoga senang bergerak dengan lebih tangkas lagi. ya Allah, permudahkan permudahkan permudahkan. untuk apa? hanya Dia tahu.

hey2.. esok kena pergi ambil result izzati di sekolah. baru sampai dah ada misi.
chiow~ btw..izzati sungguh bulat kini. sangat memeranjatkan!

p/s: baru saja sampai dah semangat update. ceh

10 komen disini:

BaLQisRiZa said...

jelesnyeeee

~*puding caramel*~ said...

eheh..dont be. aku dah terasa aura2 keboringan kini...

2 bulan itu terlalu lama aku rasa

faridcool said...

tahniah la da smpi meysia.. :) misi ko sblm blk meysia da tecapai lom?

~*puding caramel*~ said...

terima kasih farid cool. huh~ aku rasa takde progress, tp suma kate lebih kurus dr sebelum ini woh. xyah a maknenye kiki~

lunaticg said...

Selamat kembali tapi kembali dari mana yek?

~*puding caramel*~ said...

hehe terima kasih. kembali..dari bandung..btw..selamat berkanalan! baru first tyme tinggal jejak kat sini kan?

Balqis said...

Wah... akhirnya dapat komen. (setelah berkali-kali, page loading error, page loading error)

Selalu terpaksa beli nombor baru bila balik mesia. nombor lama semua adik2 ambil buat harta.

orang kedah rupanya...

tiba2 rasa nak jumpa kamu. tapi selepas ni ada praktikal di perak. Uhuhu...

eh, tau tak, kak yus bila balik ya?

akak nak keropok lekor dan air tebu! oh, dan cendol juga... =)

Balqis said...

Uhuhu, rasa macam salah komen tempat... komen ini sepatutnya untuk entri di atas... Maaaffff!!!

Anyway, ching! tu apa ya? Hehehe

~*puding caramel*~ said...

Balqis: kak balqis!!!! yippeee ure back!!!

ohh.. itu kampung kedah n kelantan. duduk lahir kl. dibesarkan di bt caves. wooh. ttp bukan kat gua tu. hee

nak jumpa jugak!! wah, perak..all the best!

kak yus katanya balik 25 julai..a day after wisuda.

keropok lekor n air tebu? wah, lupa nk senaraikan dalam list makanan yang mesti makan ketika cuti.. hehe nak tiru!

~*puding caramel*~ said...

ahha..xpe2

ching itu bunyi untuk expression macam magic. [?????] ha ha..