Saturday, 28 November 2009

gambar: raya dan sepanjang seminggu dua ini

dinner dengan TPM




iftar dan ceramah

tak ada gambar.

solat raya
khutbah


tengok korban


open house di grasela





tahun ini tak masak apa-apa pun macam tahun lepas. heh. dah setahun dah rupanya. apa pun, kawan-kawan memang penting. suka duka bersama. tak boleh celebrate dengan keluarga, meriahkan sendiri-sendiri dengan kawan-kawan. sebab kita kongsi rasa rindu yang sama. suatu hari, bila kita sudah pilih jalan sendiri. takkan lupa semua ini.

walaupun masa terus berlalu. sekali terluka. hati tak pernah lupa. teruk kan? tapi itu kenyataan. teori orang lupa seiring dengan berjalannya masa, ternyata salah, harga diri dan keegoan tidak boleh seiring. dan ia langsung tidak sama. ingat itu.

***

kad raya dari ihsan. terima kasih.

12 komen disini:

.: wHitE_LiLY :. said...

fatihah azhar like this.
harap tahun depan pjg umur leh raya sesama lagi.
xde dah benda yg xberkaitan.
raya semua kena bergembira..
ko gembira x semalam?
saya gembira.=D

~*puding caramel*~ said...

gembira!!! hehe dapat duit raya pula. actually. rasa ralat juga tak pergi malam itu makan gulai kambing. wuhh~

next year MESTI take part! yeah~!

hatim a.r said...

woh ade dr asri!!!!dia pernah dtg dublin dulu tp aku tak sempat jumpa! raya haji aku dalam duvet je,malas nk kluar.tu pun nasib ada sembayang jumaat kalau tak lagila x bgerak mana2 pun.skarang suhu dh 0 degree kluar rumah satu cubaan besar!

~*puding caramel*~ said...

jihad tu hatim. haha
dr asri ngan dato sri shahidan kasim
ni 1st tyme raye aji dpt duit raya.
pastu die cr org perlis heh.
die dtg bg ceramah n smayang raye
tp best la jugak ceramah die.

aku ade muke tganu ke? apesal die kate ak org tganu.

hatim a.r said...

kau muka cuak hahahaha.mayb dari struktur muka kau dia predict jodoh dgn org tganu hahaha

~*puding caramel*~ said...

ciskau..ade can je nk kutuk.
ah, prediction tak boleh pakai

hansuke said...

wah..bestnya pi tgk korban.
this year sy tak take part.
semayang raya nasib bek sempat,
sampai2 masjid org dah start semayang,
terpaksa rush masjid yg satu lagi..:P

Anonymous said...

liyana sub. meriah nya raya awak. TPM datang pastu dato sri shahidan & dr asri pun dtg. wow lucky u. hahahaha. :p

saya nk jadi anon sekali sekala. lalala~

~*puding caramel*~ said...

hansuke: ini pun first time tengok kat sini. biasanya kat kampung kat mesia je.
semayang raye kat sini awal, kul 6 dah start. itu pun nasib tahun ni org mesia buat, sempatla pukul 640 solat. kalau tak, memang berkejar juga...

~*puding caramel*~ said...

anonymous: ceh, tak habis panggil nama cantu. meriah juga. ya, mereka berdua datang. lucky ke? cehh

cukup dengan lakonan ini.

haha kamu ni amalyn, kelakar la~

Balqis Riza said...

aku buat nasi dagang weyh aritu..
teha ade dtg mkn.....
aku lupe nk jemput sorry sgt!

~*puding caramel*~ said...

haah aku ade dengar pasal nasi dagang ko..terbaik lah pandai buat nasi dagang!!

xpelah. no worries~ :) :)